Insättningsautomat i Karlskrona - Sätta in pengar

Här presenterar vi alla insättningsautomater i Karlskrona. Totalt innehåller vår databas information kring 1 insättningsautomater i Karlskrona. Dessa bankomater kan du använda om du till exempel vill sätta in pengar. I de allra flesta av dem går det dessutom att ta ut Svenska kronor (SEK), men i många går det även att ta ut andra valutor såsom Euro (EUR) och amerikansk dollar (USD).

Lista med information och karta

Du hittar hela listan med insättningsautomater i Karlskrona här nedan, tillsammans med information kring vilka valutor respektive bankomat hanterar och information kring insättningsautomatens öppettider. Vi presenterar även en karta som visar var alla insättningsautomater i Karlskrona ligger. De olika markörerna på denna karta är klickbara och visar detaljerad information om de olika insättningsautomaterna, tillsammans med en länk till en karta med möjlighet att få en vägbeskrivning till insättningsautomaten.

Bild på en typisk insättningsautomat i Karlskrona.

En typisk insättningsautomat likt de man kan finna i Karlskrona.

Förteckning över alla insättningsautomater i Karlskrona

Insättningsautomat i Karlskrona (nr 1)

Adress:
Wachtmeister galleria
Borgmästaregatan 13, KARLSKRONA

Valutor som kan sättas in genom insättningsautomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • (SEKEUR)
  • Amerikansk dollar (USD)
  • Brittisk pund (GBP)

Insättningsautomatens öppettider

  • Alla dagar 7-22

Karta till insättningsautomat nr. 1 i Karlskrona

Karta över insättningsautomater i Karlskrona

Här nedan hittar du en karta som visar var alla insättningsautomater i Karlskrona ligger. Genom att klicka på markörerna vid de olika insättningsautomaterna kan du även hittar mer information kring bankomaten i fråga, bland annat vilka öppettider den har och vilka valutor den hanterar.

Bra att känna till

Ofta ligger insättningsautomater i anslutning till banker, såsom till exempel Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Dessa erbjuder också ofta allt från rådgivning till låneförmedling och andra banktjänster.

Felaktiga uppgifter?

Om någon av uppgifterna ovan kring insättningsautomater i Karlskrona skulle vara felaktiga, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi ser till att ordna det felaktiga så snabbt som möjligt. Det enklaste sättet att kontakta oss är genom att klicka på länken "Om oss" som du kan hitta i sidfoten, där finns ett kontaktformulär som går direkt till oss.