Bankomater i Luleå - Ta ut pengar

Här presenterar vi alla bankomater i Luleå. Totalt innehåller vår databas information kring 1 bankomater i Luleå. Dessa bankomater kan du använda om du till exempel vill ta ut (eller sätta in pengar, som det går att göra i vissa). I de allra flesta av dem går det att ta ut Svenska kronor (SEK), men i många går det även att ta ut andra valutor såsom Euro (EUR) och amerikansk dollar (USD).

Lista med information och karta

Du hittar hela listan med bankomater i Luleå här nedan, tillsammans med information kring vilka valutor respektive bankomat hanterar, samt information kring bankomatens öppettider. Lite längre ned på sidan hittar du även en större karta som visar var alla bankomater i Luleå ligger. De olika markörerna på denna karta är klickbara och visar detaljerad information om de olika bankomaterna, tillsammans med en länk till en karta med möjlighet att få en vägbeskrivning till bankomaten.

Bild på en typisk bankomat i Luleå.

En typisk automat likt sådana man kan finna i Luleå.

Förteckning över alla bankomater i Luleå

Bankomat i Luleå

Adress:
Luleå Airport
Efter säkerhetskontrollen
Flygstationsvägen 4
972 54 Luleå

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Euro (EUR)
  • Turkisk lira (TRY)
  • Svenska kronor (SEK)
  • Kroatisk kuna (HRK)
  • Thailändsk baht (THB)

Karta till bankomat nr. 1 i Luleå

Karta till bankomater i Luleå

Här nedan hittar du en karta som visar var i Luleå alla bankomater ligger. Genom att klicka på markörerna vid de olika bankomaterna kan du även hittar mer information kring bankomaten i fråga, såsom vilka valutor den hanterar samt vilka öppettider den har. Du kan även klicka på adressen till bankomaten så skickas du direkt till en karta som kan ge dig en vägbeskrivning till bankomaten.

Bra att känna till

Ofta ligger bankomater i anslutning till banker, såsom till exempel Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Dessa erbjuder också ofta allt från rådgivning till låneförmedling och andra banktjänster.

Felaktiga uppgifter?

Om någon av uppgifterna ovan kring bankomater i Luleå skulle vara felaktiga, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi ser till att ordna det som är felaktigt så snabbt som möjligt. Det enklaste sättet att kontakta oss är genom att klicka på länken "Om oss" som finns i sidfoten, där finns ett kontaktformulär som leder direkt till vår e-postadress.