Bankomater i Kungens Kurva - Ta ut pengar

Här presenterar vi alla bankomater i Kungens Kurva. Totalt innehåller vår databas information kring 3 bankomater i Kungens Kurva. Dessa bankomater kan du använda om du till exempel vill ta ut (eller sätta in pengar, som det går att göra i vissa). I de allra flesta av dem går det att ta ut Svenska kronor (SEK), men i många går det även att ta ut andra valutor såsom Euro (EUR) och amerikansk dollar (USD).

Lista med information och karta

Du hittar hela listan med bankomater i Kungens Kurva här nedan, tillsammans med information kring vilka valutor respektive bankomat hanterar, samt information kring bankomatens öppettider. Lite längre ned på sidan hittar du även en större karta som visar var alla bankomater i Kungens Kurva ligger. De olika markörerna på denna karta är klickbara och visar detaljerad information om de olika bankomaterna, tillsammans med en länk till en karta med möjlighet att få en vägbeskrivning till bankomaten.

Bild på en typisk bankomat i Kungens Kurva.

En typisk automat likt sådana man kan finna i Kungens Kurva.

Förteckning över alla bankomater i Kungens Kurva

Bankomat i Kungens Kurva (nr 1)

Adress:
Heron City, plan 1
Dialoggatan 2, KUNGENS KURVA

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • Samma som Heron city

Karta till bankomat nr. 1 i Kungens Kurva

Bankomat i Kungens Kurva (nr 2)

Adress:
Kungens kurva, plan -1
Modulvägen 6, KUNGENS KURVA

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • Samma som Kungens Kurva shopping

Karta till bankomat nr. 2 i Kungens Kurva

Bankomat i Kungens Kurva (nr 3)

Adress:
ICA
Tangentvägen 4, KUNGENS KURVA

Valutor som kan tas ut genom bankomaten

  • Svenska kronor (SEK)

Bankomatens öppettider

  • Samma som ICA

Karta till bankomat nr. 3 i Kungens Kurva

Karta till bankomater i Kungens Kurva

Här nedan hittar du en karta som visar var i Kungens Kurva alla bankomater ligger. Genom att klicka på markörerna vid de olika bankomaterna kan du även hittar mer information kring bankomaten i fråga, såsom vilka valutor den hanterar samt vilka öppettider den har. Du kan även klicka på adressen till bankomaten så skickas du direkt till en karta som kan ge dig en vägbeskrivning till bankomaten.

Bra att känna till

Ofta ligger bankomater i anslutning till banker, såsom till exempel Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Dessa erbjuder också ofta allt från rådgivning till låneförmedling och andra banktjänster.

Felaktiga uppgifter?

Om någon av uppgifterna ovan kring bankomater i Kungens Kurva skulle vara felaktiga, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi ser till att ordna det som är felaktigt så snabbt som möjligt. Det enklaste sättet att kontakta oss är genom att klicka på länken "Om oss" som finns i sidfoten, där finns ett kontaktformulär som leder direkt till vår e-postadress.